Vårsol och omvälvande nyheter, samt kort kort.

Våren är här och sommaren bankar på dörren.Gött Gött.
Sånt här vill vi se mer av, Eller hur Axel :O)Skynda dig hem Longstay så du inte missar den goa vårsolen.

Sitter o funderar på vad jag ska skriva, inläggen duggar inte så tätt här precis. Det var nog dåliga vibbar som gjorde att folk blev mätta på skrivandet. Men vafan skit i det.

Mer än jag som undrar vad som ska ventileras på jobbet imorgon. Vår chefs chef och hans chef ska ju komma och hålla i mötet. Det får väl bli skjorta, slips och vattenkammad lugg.

Trivs bra på dagtid måste jag säga, men saknar skiftalunket lite också, men framförallt hade friveckan suttit fint att ha i livet igen. Vem vet kanske 5-skiftet är på väg in igen. Den som lever får se, kl 9 imorgon kanske vi får omvälvande nyheter.

på återseende "USeL"


Detta har hant...

Hej igen.
Sedan vi varit 2 dagar i Bangkok tog vi oss vidare med taxi (en sjalvmordsbenagen F1 aspirant) och vidare med med flyg till Krabi. Taxi igen! ALLA bilar fore oss var en persolig utmaning for killen och varje lyckad omkorning placerade honom lite narmare gud eller nan...
Vi kom iaf fram fort till Koh Lanta!
Det blev 6 dagar pa Sayang Bungalows pa Long beach. Mycket laid back.
Tog farjan till Koh Ngai och simmade med Nemo och hans polare i 3 dagar. Denna o ar nog vackraste platsen pa jorden!
Farjan till koh Kradan en timme bort gick bra men den on lamnade en hel del ovrigt att onska. Det fanns 3 alternativa boende dar.
1. Lyxig resort for 1500 kr natten. Tror inte det!
2. Enkla bungalows for 500 kr natten. Foll pa att personalen hade total brist pa engagemang och verkade allmant parokta.
3. MYCKET enkla bungalows for 75 kr natten. En sang i en skokartong ungefar.
 Vi tog en longtailbat till grann on efter lunch.

Koh Mook.
Trevligt stalle. Bodde fint pa Charlies beach resort i en hydda pa stranden. Frukost, lunch och middag intogs en bit upp i djungeln pa en liten familjedriven restaurang, som att sitta i deras vardagsrum typ. Mycket pittoreskt!
Efter 3 dagar dar greps vi av akut lappsjuka (det fanns inget att gora alls) och tog farjan tillbax over ett stormigt Andaman sea. En del tycker tydligen det ar jobbigt att aka nar det skvalpar lite och kraktes ymnigt. Jag, som ni vet ar ju en riktig sjobuse, och tycker det ar skitkul. HE HE.
Nu ar vi tillbaka pa koh Lanta (samma o, ny strand) och bor pa ett av de fa hotell som fortfarande har oppet. Det borjar narma sig green seasong har.
 Om 2 dar tar vi oss till Krabi som ar sista anhalten innan vi ger oss av hem, bavar for taxiresan bara.

Om jag lever om nagra dar sa skriver jag igen, tills dess, HA DET BAST.
Longstay

Fint väder

Jag kan bara konstatera att det inte har fallit en enda droppe regn sedan vår gode vän Longstay lämnade landet, och dom närmaste tre dagarna spås det kalasväder.

Kan man kanske be honom åka bort även över midsommar helgen......   : )

Hi Ho

Wolves är tilbaka i premier league,bäva månde Stoke och United.

uppror i thailand

Använd inte en röd tröja nu longstay. hoppas du inte hamnar mitt i smeten.Bevingade ord

"Av dom 5 mest positiva,så var 3 negativa....."

Hej Slackers

Tankte bara att ni ville veta att till er stora fortjusning eller forfaran sa lever jag fortfarande....
Har efter 2 hektiska dagar i Bangkok (med otaliga tempelbesok, shopping mm) sa har vi landat pa en strand pa Koh Lanta och Sayang Bungalows. Otroligt lugnt (koma!) men skont. Har hander val inte sa mycket er an att vi badar ater och dricker en och annan chang beer (Ja, Jag e ledig imorgon ocksa....). Hoppas allt e bra med er alla dar hemma, halsa
alla...

RSS 2.0